![]() |
|
|
|
||||
|
||||
|
Odcinek ciekawy szkoda, że dopiero 5%
Ktoś już widział go i "The Looking Glass Hatch"? |
|
|
|||
|
|||
Za wiele to się nie wydarzyło. Pytanie czy Desmond powiedział Charliemu całą prawdę o wizji. Ben chyba zaczyna wariowac albo sama nie wiem. Taki dziwny bardzo. Hmm niewiele się dowiadujemy. Z utęsknienim do następnego tygodnia |
|
|
|||
|
|||
|
odcinek hmm, chwytajacy za serce
posiwecenie charliegonowe fakty, kabel prowadzacy do nowej stacji, nowe zagatki kim sa 2 kobietki ze stacji ?wyjasnilo sie po co Ruseau byl dynamit ![]() ale tak naprawde ten odcinek to tylko wprowadzenie do wielkich wydarzeń przyszlego tygodnia ...poczekamy zobaczymy
|
|
|
|||
|
|||
|
zlikwidowali napisy.org jesli ktos ma napisy do najnowszego odc to bardzo prosze o kontakt GG: 7708059. Z góry dziękuję
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
może to wina wyrwanego zęba, a może samego odcinka - odcinek niezbyt porywający i niestety ale wizja dwóch kolejnych odcinków i długa przerwa potem nie przyczynia się do zmiany opinii.
Co z tego, ze dowiadujemy się iż jest nowa stacja pod wodą i że żyja tam jakies ludziki (dziwne, że akurat dwie kobiety wyskoczyły - może to jakis odłam innych - amazonek, które nie chcą mieć dzieci ) skoro i tak nic sie ciekawego nie dowiemy, a Locke jej nie zdąży wysadzić.Retrospekcje i główny wątek fabuły - melancholijne - przyjemne i fajnie się oglądało. W sumie nie lubiłem Charliego, ale jakoś tak fajnie go zrobili w ostatnich odcinkach, że mi strasznie byłoby go żal gdyby zginął. Jack i pozostali - nic ciekawego. Pułapki im nigdy nie wychodziły (może tym razem) schronić się mogą, ale czy to im pomoże? Karl i Alex - czyli on się domysla, że to nie jej ojciec, ale nic o nich nie wiadomo. Tak jakoś dziwnie w sumie niby Inni gdzieś idą w głąb wyspy, a zawsze są blisko wody?? Ben i Inni - Ben się wkurzył, cos nie poszło po jego myśli, zdenerwował się pewnie że Locke coś usłyszałi chce się zemścić (jak zawsze). Dlaczego Ben rządzi - to jest ciekawostka? Wygląda to tak, jakby była sobie społeczność Innych i najemników wynajętych przez Ben'a. Niby wszystko OK, ale Ben swoimi ludzi Tyranizuje pozostałych. I najgorsze jest to, że to juz koniec za chwilę - pewno będzie tak jak w poprzednim sezonie, strasznie duzo rzeczy się wydarzy ale nic nie będzie wiadomo...
|
|
|
||||
|
||||
|
Mi się ten odcinek tak podobał że już nie mogę wytrzymać do następnego czwartku, a właściwie piątku bo wtedy wracam z zielonej szkoły. Retrospekcje które widzieliśmy bardzo mi się podobały
.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|